Blev det inget ljud när du klickade på ljudlänken?

HÄR ÄR FÖRKLARINGEN:

I tolv år arbetade jag upp denna webb. Den var fylld med ljudinspelningar med hög teknisk kvalité. Det var Radio Nord, Radio Syd, Radio Mercur, närradion, SBC, Radio SUS, engelska radiolegender, Radio Luxembourg, amerikanska radiolegender. Här kunde du höra allt sådant i tiotusentals högkvalitativa inspelningar.

Jag var livrädd för STIM / IFPI att de skulle sätta stopp för mig, kanske åtala mig och ge mig böter så höga att jag aldrig skulle klara av att betala, bli totalt bankrutt. Jag var också rädd att Sveriges Radios jurister skulle åtala mig, eller stoppa mig på samma sätt som de gjorde med en annan populär radiosajt, RADIOGODIS. Deras öde kunde också ha blivit mitt.

Men, det märkliga var att de ingrep aldrig. Istället ingrep personer som jag tidigare hade trott var mina bästa vänner. De hade, alla tre, var och en, berömt mig tidigare för min fantastiska sajt. Pia Charlotte Schultz uttryckte i ett telefonsamtal till mig en stor glädje för att jag fångade in danska RADIO MERCUR så bra i min berättelse om stationens uppkomst och fall, och med så fantastiskt bra ljud. Göran Carlsson från Skåne berömde mig på samma sätt, och så naturligtvis min gamle vän Kenneth Andersson i Västerhaninge. Han och jag var bästisar i många år. Men dessa tre tillsammans började plötsligt hota mig om juridiska åtgärder om jag inte stängde ner min sajt. Pia Charlotte Schultz påstod i en Facebook-grupp att jag hade STULIT allt material till min sajt. ALLTIHOP var STULET skrev hon. Jag har aldrig stulit en endaste sekund, men de här tre fick andra att klicka gillande för deras angrepp mot mig.

En del har försökt trösta mig med att deras angrepp bara beror på avundsjuka eftersom de inte har förmågan att göra en lika bra webb som min var. Tack för de orden! Men så här mycket var det inte värt för mig att driva min webb, jag hade förlorat för mycket, och därför stängde jag ner just det som gjorde min webb så speciell: alla ljudinspelningar och den höga ljudkvalité som ingen annan än jag anstränger mig för.

Så fick det bli.